Tips

Eigen website starten

Het is niet nodig om kennis van html of andere code te hebben om uw eigen website te starten. Het beheersysteem WordPress maakt dit veel gemakkelijker. U kunt uw website aanpassen alsof u in word werkt. Met 1 druk op de knop dik gedrukte letters en met een 2e druk op de knop een andere kleur.

123bloggen.nl neemt ook de installatie, hosting en andere internet zaken voor u uit handen. U kiest een naam, klik op registeren en uw website is klaar voor gebruik. Binnen 1 minuut kunt u direct aan de slag met hetgeen wat u wilde doen, een website bouwen.

Om vervolgens het optimale uit uw website te halen hebben wij hier een aantal tips voor uw samengesteld.SEO – Optimalisatie voor google

Wanneer uw website af is wilt u graag bezoekers ontvangen. Deze krijgt u door uw website te promoten bij vrienden, familie, Facebook, twitter enz. Maar de meeste (nieuwe) bezoekers haalt u uit google. Komt u dichter bij de eerste plaats in google op uw gewenste zoekwoord? Dan zult u ook meer bezoekers ontvangen. Hoe hoger te komen in google? Deze pagina verteld u de tips en tricks.

 seo.123bloggen.nl

 Wordpress beheer paneel

Met wordpress kunt u heel veel. Pagina’s aanmaken, berichten plaatsen, teksten wijzigen, foto’s online zetten, teksten opmaken enz. Hier zijn een aantal handige links naar informatieve pagina’s over wordpress. Hoe maakt u optimaal gebruik van wordpress?